Zadeltas

Zadeltas

Adviesprijs
€ 29,99

Let op! dit artikel wordt verwacht in augustus.

Grote zadeltas zonder dat hij ook meteen lomp is

Ken je dat probleem? Je wilt reserve bandjes meenemen, een handige multi tool en allemaal in je fietstas, geen probleem toch? In de gemiddelde fietstas niet, maar waar laat je de energy gels en je telefoon? Achter in je jersey? Nee liever niet want dat wordt warm en zweterig met alle gevolgen van dien voor je telefoon en lauwe gelletjes!

De Tri-Sports.nl fiets zadeltas is lekker groot en er kan echt heel veel in. Als je nu nog iets wil meenemen wat niet past, dan neem je wellicht teveel mee...

Waterdichte zadeltas

Niemand heeft zin om in de regen te fietsen. Je fiets wordt smerig en je moet hem daarna weer helemaal poetsen en smeren. Maar als je dan toch in een bui terecht komt dan wil je natuurlijk niet dat je spullen nat worden in je zadeltas. Met de Tri-Sports.nl zadeltas heb je daar geen last van. De naad van de rits is ook waterdicht en er komt echt geen water in. 

Afneembare zadeltas

Wat ook superhandig is, de zadeltas is afneembaar. Je kunt hem makkelijk in en uitklikken voor of na het fietsen. Het werkt snel en simpel en kost totaal geen moeite, zo hoef je ook niet elke keer alles er weer uit te halen.

Deze zadeltas is geschikt voor alle fietsen zoals racefietsen, uiteraard triathlon fietsen en zeker ook MTB's.