Zwembril

Zwembril

Adviesprijs
€ 29,99

Let op! dit artikel wordt verwacht in september.

Zeer geschikt voor open water en zwembaden

De ideale bril voor binnen en buiten, wij zijn echt trots dat we deze zwembril in ons assortiment hebben. Lekker grote lenzen die goed over je ogen gaan en polariserende glazen, de ideaal bril voor tijdens het zwemmen.

Perfecte pasvorm

De bril heeft grote lenzen die over je oogkassen heen gaan. Wel zo handig als je tijdens een ruwe zwemstart een elleboog of hak in je gezicht krijgt, dan duwt de lens niet meteen in je oogkas, veiligheid voorop! Ook het rubber er omheen zuigt zich als een zuignap aan je gezicht maar gaat niet irriteren en je kunt er makkelijk 3.8 km mee volhouden zonder dat het heel erg pijn gaat doen.

Ook de bandjes zijn makkeiljk te verstellen. Door een vernuftig quick release systeem kun je de bril goed en vast op je hoofd zetten, tandje voor tandje voor de perfect pasvorm.

De lenzen hebben ook een grote kijkhoek en zijn bovendien polariserend, wel zo handig als je tegen de zon in moet kijken tijdens het zwemmen. Door de grote kijkhoek kun je ook makkelijk de buoy in de gaten houden of een ander oriëntatie punt tijdens de training.